Спедиция

Екипът ни отдадени спедитори гарантира организирането на всякакъв транспорт от и до всяка точка на света. Имаме дългогодишни партньорства с водещи компании в морския и въздушния транспорт, което ни позволява да реагираме мигновено спрямо нуждите на клиента.
В зависимост от дестинациите и спецификата на товарите, организираме следните видове спедиция:

  • Морски транспорт

Работим както с групажни линии, така и с комплектни контейнери. Организираме морски транспорт до всяка точка на света, като за целта разполагаме и с партньорства подсигуряващи интермодален транспорт за нуждите на клиента.

  • Въздушен транспорт

Партнираме си с водещи превозвачи, специализирани в организирането на въздушен транспорт, което гарантира сигурността при транспортирането на стоките по въздух. При желание на клиента предлагаме и специализирани застраховки на товарите и митническо консултиране за внос/износ страни извън ЕС

  • Сухопътен транспорт

Освен със собствен автопарк, разполагаме с редица превозвачи, които могат да подсигурят транспортирането на всякакъв вид стока по суша. Имаме опит в организирането на сухопътен транспорт на опасни товари, извънгабаритни и такива, изискващи температурен режим.

  • Железопътен транспорт

Възможностите, които този вид транспорт предоставя, тепърва предстоят да се разширяват. Работим с установени партньори в сферата на железопътния и интермодален транспорт и можем да се похвалим с клиенти, които редовно използват тези възможности. Този вид транспорт е подходящ за многотонните пратки, които изискват специализирана техника за товаро-разтоварната дейност.